• slider buiten 1020x260
  • slider sportschool 1020x360
  • slider groep 1020x260

24/7 FITNESS IN ROTTERDAM NESSELANDE

Geschreven door Marlène Geskes.

Markleider op het gebied van 24/7 quality en convenience fitness opent fitness club in Rotterdam Nesselande.

Anytime Fitness is in 2002 opgericht in Minneapolis, Amerika. Tot 2006 hebben zij zich eerst gericht op de groei van clubs in Amerika. Daarna volgde de rest van de wereld. Op dit moment zijn er Anytime Fitness clubs in Australie, Nieuw-Zeeland, Mexico, India, Ierland, Engeland, Polen, Spanje en nog veel meer landen waaronder ook Nederland.

Anytime Fitness is al jaren marktleider in de franchise fitness. Het Nederlandse hoofdkantoor staat sinds 2011 in Limburg en heeft inmiddels ruim 40 franchisers in een kleine vier jaar actief. De verwachting is dat dit aantal de komende jaren zal verdubbelen. Ondanks de verdringingsmarkt groeit Anytime Fitness in Nederland dus razendsnel. Anytime Fitness opent gemiddeld elke werkdag een club ergens ter wereld.
Bij Anytime Fitness draait alles om het gemak van de klant. Anytime Fitness is letterlijk Anytime fitness want leden hebben een digitale toegangssleutel waarmee zij de club 24 uur per dag kunnen betreden. Hierdoor kun je sporten wanneer het jou uitkomt en dat in een kleine kwalitatief goed uitgeruste club bij jou om de hoek. Op deze manier willen wij de leden ook het gemak bieden om te kunnen komen sporten wanneer zij dat zelf willen! En zo leden meer mogelijkheden en een betere beleving te bieden voor een acceptabele prijs.
Trainen voor je vroege of na je late dienst. Dat is het idee. Geen lestijden die lastig in te plannen zijn. Je kunt komen sporten wanneer jou dat het beste uitkomt, dat is onze boodschap. Wat je ziet is dat hele gezinnen komen sporten, vaders, moeders en kinderen. Convenience daar draait het om. Gemak en comfort. Daarnaast geven de clubs mede door de kleinere oppervlakten en de sfeervolle inrichting een knus gevoel aan de leden en staat persoonlijke begeleiding met instructeurs en personal trainers centraal. Hierdoor bestaat een groot deel van onze ledenkring ook uit mensen die nog nooit eerder de stap richting fitnessen hebben durven te zetten, maar die door de persoonlijke benadering in onze clubs toch deze stap naar een gezondere levensstijl hebben durven te zetten.

Nesselande past ideaal bij de filosofie van Anytime Fitness, de initiatiefnemers zijn dan ook enorm content met de locatie en de reacties op dit moment. “We zijn net gestart met de verbouwing en houden open dagen. De zogenaamde pre sales, dat zijn momenten dat mensen langs kunnen komen voor informatie. Je ziet dat er veel mensen op afkomen en een groot deel zich eigenlijk ook al inschrijft. En ja dat is uniek, ze geloven in het concept en ons als aanbieder waardoor men al lid wordt zonder dat de club er is” aldus Natacha Bhagwandien initiatiefneemster van de club in Nesselande.

Voor meer informatie kunt u naar de website gaan.

Of Bellen T. 010-254 00 00

Of mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.