• slider buiten 1020x260
  • slider sportschool 1020x360
  • slider groep 1020x260

Peter den Hertog

Peter is de eigenaar Mirantin Websites en Berlix (ICT-diensten op afroep) en heeft deze website gebouwd. Hij stelt zich voor.

Ik ben van huis uit Analytisch Chemicus. Ik ben ruim 20 jaar als technisch consultant en als manager actief in de ICT-wereld.
Gedurende al die jaren heb ik mijn kennis en ervaring ingezet om bedrijven te begeleiden in het realiseren van meer omzet in kortere tijd en het verhogen van de klanttevredenheid.
Ik heb mijn ervaring opgedaan in diverse nationale en internationale organisaties, zowel binnen profit, als non-profit organisaties.

Naast mijn werk in het management van grote organisaties bleef ik een passie voor techniek houden. Dit was zo sterk dat ik mij ben gaan verdiepen in alle techniek op het gebied van internet. Mijn lange ervaring als professioneel ICT'er heeft ervoor gezorgd dat ik alleen kies voor kwaliteit. Op die basis bouw ik websites, zorg ik voor hosting maar zorg ook dat alles goed beveiligd is, goede back-ups heeft en alles stabiel is. Ik heb gekozen voor open source oplossingen. Dat hoort bij deze tijd. De internet community maakt software die iedereen kan hergebruiken, soms gratis, soms tegen lage kosten. En met elkaar zorgen we dat de software steeds beter wordt. Een mooie gedachten die hoort bij een modern en gezond leven.
Ik vind het leuk om mijn bijdrage te leveren aan deze site met mooie doelstellingen.